Tattoo verwijderen

Met de toegenomen populariteit van tatoeages over de laatste jaren, is de behoefte om tatoeages weer te verwijderen ook toegenomen. Hiermee groeide ook de wens voor verbeterde methoden voor verwijdering ervan.

Inmiddels zijn er mooie technieken beschikbaar waarmee een tatoeage verwijderd kan worden; met goede resultaten en met minimale schade aan de huid. De beste methode om tatoeages te verwijderen kan met een Picoseconde laser.

maak een afspraak

Picoseconde laser 

Met de komst van de Picoseconde lasers kunnen tatoeages met minder behandelingen en met zeer goede resultaten behandeld worden. De laser geeft ultra-korte pulsen met een hoge energie. De energie van de laser pulse slaat de inktdeeltjes uit elkaar en zorgt ervoor dat de inkt in kleine stof-achtige deeltjes verandert. Dit maakt direct het verschil met minder effectieve lasers. Wanneer de inktdeeltjes niet tot zeer kleine deeltjes uiteen worden geslagen, is het lichaam minder goed in staat dit op te ruimen en af te voeren. Hierdoor zijn er dan ook minder behandelingen nodig.

website pure wow