Prijzen tattoo zetten

Uiteraard krijgen wij elke dag de vraag wat een tattoo zetten nou precies kost. Om de juiste prijs te bepalen werken wij altijd met een vaste prijs per tatoeage en dus niet met een uurprijs. Om dat elke tattoo anders is zoals de grootte, aantal kleuren en de te zetten plek communiceren wij altijd eerst duidelijk door wat het je gaat kosten. 

Wij werken altijd met een starttarief van €75,-. Dit tarief geldt ook voor kleine tattoos.

Neem contact met ons op voor meer informatie over je gewenste tattoo en vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

meer informatie
borst tattoo uil

Wat kost een tattoo?

Om de prijs van jouw tattoo ongeveer te kunnen bepalen hebben wij een rekenvoorbeeld. Uiteraard is dit voorbeeld niet bindend, maar kun je ongeveer inschatten wat het gaat kosten.

Een kleine tattoo begint bij ons al vanaf €75,-, maar wil je een grotere tattoo dan nemen we als voorbeeld een A5 formaat (21cm x 15cm). Dit is de helft van een A4 papier.

Als de tattoo aan het A5 formaat voldoet zal de prijs ongeveer uitkomen op €400,- tot  €500,-. Valt de tattoo daar buiten of is deze 1,5 x het A5 formaat, dan zal de prijs op ongeveer €600,- tot €750,- uitkomen. Hou er rekening mee dat dit enkel een simpel rekenvoorbeeld is en dat de prijs van jouw tattoo kan verschillen van de genoemde prijzen.

Gemakkelijke ontwerpen zullen bijvoorbeeld eerder klaar zijn dan een tattoo met veel details ondanks dat deze allebei net zo groot zijn. Ook dan zal de prijs verschillen.

Zo kan er dus een prijsverschil ontstaan door hoe gecompliceerd de tattoo is en bij welke persoon de tattoo wordt gezet. Zo kan een volledige arm sleeve tattoo bij jou €2000,- kosten, maar het dubbele bij je vriend of vriendin. Dit heeft dan weer te maken met de complexiteit en omvang van de armen of benen, waardoor er een groter of kleiner oppervlakte is te tatoeëren. 

Kortom is het altijd handig om eerst even contact op te nemen met één van onze studio’s om je ontwerp te bespreken en te informeren wat jouw tatoeage gaat kosten.

neem contact op