Tattoo zetten

Bij Pure Ink werken wij gemiddeld met 10 tot 15 artiesten verdeeld over onze studio’s in Purmerend, Emmeloord en Platja d’Aro. Doordat wij met een groot team van artiesten werken hebben wij alle specialisme in huis en kunnen wij alle type tattoo stijlen en letters realiseren

Onze Tattoo Studio’s worden regelmatig gecontroleerd op hygiëne, apparatuur en werkwijze door de GGD. Wij zijn dan ook volledig goedgekeurd en in het bezit van een vergunning die is verleend door de minister van VWS.

maak een afspraak bekijk artiesten
tattoo zetten
wijn glas tattoo

Ola Nordmann
Customer Support

Lorem ipsum..

Kleine Tattoos

maori sleeve tattoo

Ola Nordmann
Customer Support

Lorem ipsum..

Sleeve Tattoos

letter naam tattoo

Ola Nordmann
Customer Support

Lorem ipsum..

Tattoo Letters

hand tattoo

Ola Nordmann
Customer Support

Lorem ipsum..

Hand Tattoos

pure ink purmerend

Tattoo ontwerp

Heb je vragen of heb zelf ideeën, dan staat onze floormanager in de studio altijd klaar om je te woord te staan of eventueel met een ontwerp mee te denken. Uiteraard kun je voor vragen ook altijd even telefonisch op per e-mail contact met ons op nemen.

Leeftijd: De minimale leeftijd om bij ons een tattoo te zetten is 16 jaar. Vanaf 16 tot 18 jaar moet je wel 1 van je ouders meenemen, hij of zij moet een geldig legitimatiebewijs meebrengen en ons toestemmingsformulier tekenen. Wij kunnen altijd weigeren om een tattoo te zetten b.v. als de plek in onze ogen niet geschikt is voor je leeftijd (gezicht, handen, nek, etc.).  

Wij werken met en zonder afspraak, maar om uren wachten te voorkomen kun je beter even van tevoren met de studio bellen. Een afspraak kun je altijd telefonisch of persoonlijk in de studio maken, maar niet per e-mail of via onze Instagram account.

neem contact op

Volg ons ook op Social Media

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.