Tattoo & Piercing Studio
Platja D’aro

La Calle Cavall Bernat 50
17249 Platja D’Aro
Girona
Spain

info@pure-ink.es
+34 872 202 072

Volg ons ook op Instagram

Pure Ink: dé toonaangevende tattoo- en piercingstudio in het prachtige Platja d’Aro!

Als je op zoek bent naar hoogwaardige body art met een perfecte mix van professionaliteit, creativiteit en hygiëne, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Pure Ink is meer dan zomaar een tattoo- en piercingstudio; het is een plek waar kunst tot leven komt op de meest persoonlijke manier mogelijk. Onze getalenteerde artiesten zijn meesters in hun vak en staan garant voor unieke ontwerpen die perfect aansluiten bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Wat maakt Pure Ink de beste keuze voor jouw volgende tattoo of piercing? Laten we eens kijken naar enkele van onze onderscheidende kenmerken:

Expertise en Professionaliteit

Bij Pure Ink streven we altijd naar perfectie. Onze artiesten hebben jarenlange ervaring in het vak en zijn experts in verschillende tattoo- en piercingstijlen. Of je nu op zoek bent naar een traditioneel ontwerp, realistische portretten, abstracte kunst of iets totaal unieks, wij hebben de vaardigheden en kennis om jouw visie tot leven te brengen.

Bovendien hechten we veel waarde aan hygiëne en veiligheid. Onze studio voldoet aan alle gezondheids- en veiligheidsvoorschriften, en we gebruiken alleen hoogwaardige materialen en apparatuur. Je kunt met een gerust hart ontspannen, wetende dat je in goede handen bent bij Pure Ink.

Maatwerk Ontwerpen

Bij Pure Ink geloven we in de kracht van individualiteit. Geen twee mensen zijn hetzelfde, en daarom bieden we maatwerk ontwerpen die speciaal voor jou worden gecreëerd. Onze artiesten luisteren aandachtig naar jouw ideeën, inspiraties en voorkeuren, en werken nauw met je samen om een ontwerp te maken dat volledig aan jouw verwachtingen voldoet.

Of je nu een kleine tatoeage wilt laten zetten of een uitgebreidere lichaamskunst wilt, wij zorgen ervoor dat elk detail perfect is. Jouw tevredenheid staat bij ons altijd voorop.

Een Warme en Gastvrije Atmosfeer

Bij Pure Ink streven we naar meer dan alleen een geweldige tattoo-ervaring; we streven naar een onvergetelijke ervaring. Onze studio is ontworpen met jouw comfort in gedachten, en we streven ernaar om een warme, gastvrije en inclusieve sfeer te creëren waar iedereen zich thuis voelt.

Of je nu een doorgewinterde tattoo-liefhebber bent of voor het eerst een piercing overweegt, ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om je te begeleiden en te ondersteunen tijdens elke stap van je reis naar zelfexpressie.

Klanttevredenheid staat voorop

Bij Pure Ink streven we ernaar om niet alleen aan, maar ook boven de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Jouw tevredenheid is onze grootste beloning, en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je met trots en tevredenheid terugkijkt op je ervaring bij ons.

Of je nu langskomt voor een kleine touch-up, een gedurfd nieuw ontwerp wilt laten zetten, of gewoon wat advies nodig hebt, ons toegewijde team staat altijd voor je klaar. Jouw droomtattoo of piercing is slechts een afspraak verwijderd!