Piercing zetten

Naast dat wij gespecialiseerd zijn in het plaatsen van alle soorten tatoeages, plaatsen wij ook diverse soorten piercings in onze studio Pure Wow te Purmerend.

Wij zetten onder andere de volgende soorten piercings:

  Helix piercings

  Navelpiercings

Zo is de earcandy trend zeer populair en kiezen de dames vaak voor een conch, tragus, earlobe of forward helix piercing. Bekijk ook onze prijslijst voor diverse piercings.

maak een afspraak prijzen piercings
helix piercing verzorgen

Ola Nordmann
Customer Support

Lorem ipsum..

Helix Piercing

navelpiercing

Ola Nordmann
Customer Support

Lorem ipsum..

Navelpiercing

Piercing studio IN purmerend

Al onze piercings worden gezet door een professionele piercer in onze studio in Purmerend. Onze piercing specialist stelt je eerst op je gemak en vertelt je alle benodigde informatie over de te zetten piercing op de gewenste plek.

Als eerste stap neemt onze piercing specialist relevante documentatie met je door en worden deze documenten ingevuld indien nodig.

De tweede stap is het bepalen van de gewenste plek van de piercing. Dit doen wij doormiddel van een klein stipje te zetten.

Pas als alles akkoord is en de juiste plek voor de piercing is bepaald wordt de piercing gezet.

Voor meer informatie over de piercings die wij zetten kan je altijd per e-mail of telefonisch contact met ons op nemen. Wij adviseren je dan graag over onze werkwijze en mogelijkheden.

maak een afspraak

Volg ons ook op Social Media

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.